Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter
Här är vårt utbud av guidade turer och utflykter i Sao Paulo i Brasilien. Ta kontakt för bokning och priser på mail@sambatravel.com
 
City tour - Halvdag
En halv dags introduktion till São Paulo. Turen innehåller tre längre stopp:
Stopp 1. Cathedral da Sé började byggas 1913 och färdigställdes 40 år senare. Det är den största kyrkan i São Paulo, 111 meter lång och kapacitet att ta emot 8 000 människor på mässorna.
Stopp 2. Pateo do Collegio (Skolgården), heter platsen där São Paulo grundades år 1554 och här ligger idag den historiska kyrkan och skolan som grundades av Jesuitorden, en av de första som ordnarna som kom till Brasilien.
Stopp 3. Ibirapuera Park är São Paulos motsvarighet till Central Park i New York. Denna populära stadspark har har stora gröna områden för jogging, promenader och fritidsaktiviteter för stadens invånare.
Mer information och bilder
 
City Tour Sao Paulo

Coffee Plantation Tour - Heldag

Turen går på morgonen från ert hotell till Campinas som ligger 99 km från Sao Paulo. Ni besöker Kaffeplantagen Monte d'Este vars huvudbyggnad byggdes för mer än 80 år sedan. Plantagen är 900 hektar stor och har 400 000 kaffeplantor vilka genererar 5 000 säckar kaffe per år. Här odlas också bönor och majs. Ni besöker "kaffehuset" som fungerar som ett museum över plantagens historia med foton och redskap som visar hela processen från sådd till skörd. Ni besöker också olika delar av plantagen där de olika faserna hos kaffeplantan tydligt syns för att ni skall få en förståelse för hela processen.
Mer information och bilder

 

Kaffeodling Sao Paulo Brasilien
City Tour - Heldag
Denna fascinerande och lärorika tur ger er en bra inblick och översikt över denna stora metropol. Ni ser bland annat Pateo do Collegio, Jeuitkyrkan och skolan som står på platsen där São Paulo grundades år 1554 med sitt museum med konst och hantverk ända från detta år. Ni besöker den stora katedralen Sé som tog 40 år att bygga och färdigställdes 1953 med kapacitet för 8 000 mässbesökare.
Ni får också se var "Paulistas", som de infödda São Paulo-borna kallas, shoppar och tillbringar sin fritid för att få en liten inblick i det vanliga livet i staden.
Turen inkluderar också ett stopp för lunch (lunchen är inte inkluderad i priset.
Mer information och bilder
 
City Tour Sao Paulo Brasilien

Shopping Tour - Halvdag
São Paulo är ett verkligt paradis för den som gillar att shoppa. Med massor av shoppinggator, köpcenter och exklusiva butiker är detta det bästa Brasilien kan erbjuda för den som vill handla.

Här finns allt från de stora internationella märkeskläderna, smycken, ädelstenar och lyxartiklar till sovenirer från hela Brasilien. Ni blir guidade till de bästa butikerna för att kunna effektivt utnyttja tiden i denna fantastiska stad.,
Mer information och bilder

Shopping Tour Sao Paulo Brasilien
Embu das Artes
Embu das Artes är en charmig historisk stad med bergsklimat och gammal fin kolonialarkitektur som ligger 25 km från São Paulo.
Embu har utvecklats till centrum för konst och konsthantverk i regionen och på helgerna håller små gallerier öppet och torgen förvandlas till stora friluftsmarknader. Detta är en perfekt dagsutflykt för den som vill lära sig mer om brasiliansk konst och få möjligheten att köpa kvalitetshantverk från Brasilien. Ta på sköna skor och förbered er på ett par timmars promenad med massor att titta på.
Mer information och bilder
Embu das Artes Sao Paulo Brasilien
Holambra Co-operative farm
Kolonin Holambra som är en sammanslagning av Holland-Ameica-Brazil och Cooperativa Agropecuária de Holambra, som är en kooperativ farm för boskapsuppfödning grundades 1948. Holambra är känt för för sin stora blomsterproduktion och för den årliga stora blomstermässan Expoflora. Holambra tar emot tusentals turister varje år som doftar och tittar på blommor i alla möjliga färger och former. Kolonin blev stad 1993 och byggnaderna är inspirerade av holländsk och tysk arkitektur. Ta på sköna skor och förbered er på en färg och doftsensation.
Mer information och bilder
 
Holambra Co-operative Farm Sao Paulo Brasilien

Santos & Guaruja
Närmsta kuststaden från Sao Paulo är fina Santos med sina långa stränder. Turen går från hotellet i Sao Paulo och ni stannar till vid Monumentet för frigörandet från Portugal som ligger på vägen till kusten. Ni reser ned från 760 meter över havet till havsnivån längs Anchietaautostradan. Ni ser det stora området där många internationella bilmärken producerar sina bilar och stora dammar som producerar hydroenergi och den stora hamnen i Santos där brasiliens kaffe exporteras till resten av världen. Ni besöker Santos centrum, parker och stränder. För den som vill kan övernattningar läggas in i Santos.

Ta kontakt för mer information och priser på e-postadress mail@sambatravel.com.
 

Santos
Priser på våra utflykter varierar med på hur många som deltar på turen.
På vissa orter kan ni också välja att ta utflykten tillsammans med andra som en del i en större grupp.
Guiderna pratar alltid engelska.
Transfer från och till flygplatsen bokar ni också genom oss om ni önskar det.