Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter
Här är ett urval av våra hotell i Sao Paulo i Brasilien. Alla priser är per rum och natt. Priser finns bakom länken mer information.
Ta kontakt för bokning på mail@sambatravel.com
Hotel Fasano Sao Paulo
Klass: 5 stjärnor

Detta designhotell ligger strategiskt mellan Sao Paulos två berömda avenyer Paulista och Faria Lima nära alla trendiga butiker som Armani, Luis Vuitton, Tiffany och Bulgari. Hotellets 60 rum har alla sober och elegant inredning, king size sängar med egyptisk bomull och dunkuddar med gåsfjädrar, bredband och rymliga badrum i vit marmor.

I de tre översta våningarna med mycket vacker utsikt över Sao Paulo ligger hotellets Spa och Fitness center med stor pool, sauna, gym och fem massagerum.

Hotell Fasano har också en av Sydamerikas bästa restauranter med italiensk meny.
Mer information
 

Hotel Fasano Sao Paulo
Hotel Fasano Sao Paulo
Hilton Morumbi Sao Paulo
Klass: 5 stjärnor

Hilton Morumbi Sao Paulo ligger i Berrini-distriktet. Hotellet har 485 lyxiga och rymliga rum med luftkonditionering, kabel-tv, skrivbord, bredband och morgonrock. Här finns också en fin pool på 26 våningen med spa och gym. Hotellet har två barer och två restauranter och är integrerat byggnadskomplexet CENU med ett shoppingcenter på bottenvåningen.

Hilton Morumbi erbjuder också barnpassning, business center, konferensrum, safe, bankomat och gift shop.
Mer information

Hilton Morumbi Sao Paulo
Hilton Morumbi Sao Paulo
Melia Tryp Paulista
Klass: 4 stjärnor
Melia Tryp Paulista ligger i ett av Sao Paulos bästa lägen nära Avenida Paulista med sina restauranter, butiker, muséer, teatrar och biografer.
Hotellet har 154 rum utrustade med lufkonditionering, kabel-tv, internet, minibar, safe och 24-timmars room service. Melia Tryp Paulista har också business center, fitness center, swimmingpool och bastu.
Mer information
Sol Melia Tryp Paulista
Melia Paulista - Sao Paulo
Hotel Estanplaza Paulista
Klass: 3+ stjärnor
Estamplaza Paulista ligger på gångavstånd från Avenida Paulista och flera av Sao Paulos berömda muséer, teatrar restauranter och barer. Hotellet är elegant inrett och är känt för att ge mycket bra service till sina gäster. Ett populärt och prisvärt hotell i bra läge. Hotellet har 120 rum med internet, kabel-tv, lufkonditioering och safe. På högsta våningen har Estamplaza Paulista en uppvärmd swimmingpool, gym och bastu.
Mer information
Hotel Estanplaza Paulista Sao Paulo
Hotel Estanplaza Paulista - Sao Paulo - Brasilien
Hotel Blue Tree Towers Paulista
Klass: 3 stjärnor
Hotellet ligger ett kvarter från Avenida Paulista bredvid Sao Paulos konstmuseum (MASP). Blue Tree Towers Paulistas 256 rum har luftkonditionering, telefon, internet, safe, kabel-tv och minibar. För avslappning erbjuds en inomhuspool, fitness center, bastu och bubbelpool.
Hotellet har också handikappanpassade rum.
Mer information
Blue Tree Towers Paulista - Sao Paulo
Blue Tree Towers Paulista - Sao Paulo