Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel

Rundresor och kombinationsresor i Brasilien

Här presenterar vi några förslag på rundresor och kombinationsresor som inspiration och utgångspunkt för vidare planering.

Våra resor till Brasilien kan alltid skräddarsys efter era önskemål. Vi erbjuder flygbiljetter, hotell, guidade turer och transfers på samtliga resmål.
Se mer om de specifika resmålen, våra hotellalternativ och utbud av utflykter bakom linken Våra Destinationer.
 

Brasilien Runt på 20 dagar

Rio de Janeiro - Foz do Iguaçu - Amazonas - Olinda - Porto de Galinhas

Se det bästa av Brasiliens natur och kultur och avsluta med en vecka sol- och bad i härliga Porto de Galinhas på solsäkra nordöstra kusten.

Resan börjar i världens vackraste stad Rio de Janerio fortsätter till de spektakulära Vattenfallen i Iguaçu, Amazonas Regnskog och vackra kolonialstaden Olinda för att avslutas med valfritt antal dagar på Porto de Galinhas långa fina stränder.
Mer information om rundresan Brasilien Runt

 

Foz do Iguacu

Brasilien runt på två veckor

Rio de Janeiro - Amazonas - Porto de Galinhas

Resan börjar i heta blivande VM och OS-staden Rio de Janeiro där ni har många spännande guidade turer att välja på, till exempel Jesusstatyn, Sockertoppen och Fotboll på Maracanastadion. Efter Rio de Janeiro väntar fyra härligt spännande dagar i Amazonas Regnskog med dess unika djur och växtliv, ljud och dofter. Avslutningen på resan är inte sämre den - 5 härliga dagar på en av Brasiliens absolut vackraste och bästa stränder, Porto de Galinhas.
Mer information om rundresan Brasilien Runt på två veckor

 

Rio de Janeiro Brasilien

Amazonasresan - 09 dagar/08 nätter

Rio de Janeiro - Amazonas Regnskog

Härliga dagar på Copacabanastranden följt av spännande dagar på djungellodge djupt inne i Amazonas regnskog garanterar en oförglömlig resa. I Rio de Janeiro kan ni själva välja vilka guidade turer ni vill inkludera i resan medan ni i Amazonas följer ett dagsprogram specialutformat för att ni skall få se så mycket av regnskogen som möjligt.

Mer information om Amazonasresan 09 dagar/08 nätter

 

Amazonas Brasilien

Fokus Natur - 17 dagar/16 nätter

Vattenfallen i Iguacu - Pantanal - Amazonas - Ilha Grande - Rio de Janeiro

Här har vi satt ihop en rundresa för dig som vill uppleva Brasiliens fantastiska och varierade natur. Vad sägs om regnskogen i Amazonas, savannerna i Pantanal, de fantastiska vattenfallen i Foz do Iguacu och den bevarade tropiska Atlantskogen på ön Ilha Grande i samma resa. Som bonus hinner ni med ett par dagar i Rio de Janeiro också!

Mer information om Fokus Natur 17 dagar/16 nätter

 

Pantanal Brasilien

Brasiliens stränder - 16 dagar

Rio de Janeiro - Buzios - Bahia - Porto de Galinhas

Upplev Brasiliens absolut bästa stränder under drygt två veckor. De legendariska stränderna i Rio de Janeiro, halvön Buzios 21 stränder, de oändliga stränderna i Bahia och som avslutning sanddynerna i nordöstra Brasilien. Solbrännan är garanterad!

Ta kontakt för mer information och priser på:

mail@sambatravel.com
 

Brasilien - Bahia - Praia do Forte