Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
 

Flyg till Brasilien

SambaTravel har avtal med samtliga flygbolag som flyger från Skandinavien till Brasilien.

Vi bokar internationella biljetter, inrikesflyg och flygpass i Brasilien och Sydamerika. Läs mer om våra alternativ här nedanför.

 

 

Manuella sökningar av flygbiljetter

För att få fram bästa pris så gör vi alltid manuella sökningar efter de bästa flygbiljetterna utifrån era önskemål.

Sökmotorerna missar ofta flera varianter och möjliga anslutningar, så för att få fram bästa pris så lönar det sig oftast att söka manuellt.

Vi letar då förstås också biljetter dagarna runt era önskade datum om det är prismässigt fördelaktigt.

 

 

Kombinationsbiljetter till Brasilien eller Sydamerika

Många vill uppleva flera platser i Brasilien och då är oftast kombinationsbiljetter den bästa lösningen. De innebär att ni kan resa in till en destination och hem från en annan. Inrikesflyget mellan de bägge platserna kan då ingå som en del i den internationella biljetten vilket ger ett lägre totalpris än om man köper separata biljetter.

Exempel på Kombinationsbiljetter är att resa till Rio de Janeiro och hem från Natal i nordöstra Brasilien.

Det går också att kombinera resmål i resten av Sydamerika som till exempel inresa till Rio de Janeiro och Hemresa från Buenos Aires.

 

 

Flygbiljetter till Brasilien med stop over

Ett alternativ som påminner om kombinationsbiljetter är möjligheten att göra stop over vid flygbyte.

Till exempel kan man flyga till Amazonas med flygbyte i Rio de Janeiro och då stanna valfritt antal dagar där på vägen till Amazonas. Det är en ekonomisk lösning på att få två resmål i samma biljett.

Ett annat kul alternativ som är möjligt är att flyga till Brasilien via New York och göra ett stopp där på vägen.

 

 

Flygpass

För den som vill besöka flera resmål i Brasilien eller Sydamerika så kan det löna sig att boka ett så kallat flygpass för inrikesresorna. Flygpass innebär att ni får fyra flygsträckor till ett fast pris. Flygpass säljs endast i samband med internationella biljetter och de knyts ihop via biljettnumret.

Flygpass finns också med fler än fyra sträckor om det är önskvärt.

Ta kontakt med er resplan för mer information och förslag på resa inklusive flygpass.

 


Vad avgör priset på flygbiljetter?

Priset på flygbiljetter till Sydamerika beror på hur många platser det finns kvar respektive flight som ingår i resplanen. Priset ökar allteftesom flygen bokas upp.

 

Det betyder att det är billigare ju tidigare ni bokar. Det kan skilja flera tusen kronor på samma biljett i ekonomiklass om den bokas tidigt eller när flyget börjar bli fullbokat.

 

Vi vet att det kan vara svårt att bestämma sin resa långt i förväg och ofta är det flera personer som skall ta beslut, semesterdagar som skall planeras etc.

Tack vare våra avtal med flygbolagen, så kan vi i många fall erbjuda gratis bokning av biljetter som vi sedan kan hålla utan betalning under en tid medan ni planerar resten av resan och tar beslut. Det gör att vi kan säkra grundpriset på flygbiljetterna och undvika att priset går upp.

 

Det är också viss skillnad i pris på flygbiljetter mellan hög- och lågsäsong, men det är antal sålda platser som framför allt styr priset.

 

De perioder där priserna går upp snabbast är över jul och nyår samt juni-augusti, påskveckan samt över karnevalen som går sju veckor före påsk. De perioderna är det speciellt viktigt att boka biljett så långt i förväg som möjligt för att hålla ned priset.


 

Varifrån kan man flyga till Sydamerika?

Möjliga utreseorter i Skandinavien är Stockholm, Göteborg, Linköping, Oslo och Köpenhamn.

Det går också att lägga till anslutningsflyg från de flesta större flygplatser Skandinavien.

Det är viktigt att även inrikesflygen ligger som en del av de internationella biljetterna eftersom ni då är skyddade vid eventuella förseningar eller inställda flyg.

Så länge alla sträckor ligger i samma biljett så är det flygbolagets ansvar att se till att ni kommer fram till er destination utan extra kostnad för er.

 


Vill ni ha förslag på flyg?

Skicka en e-post till oss med era önskemål så söker vi fram det bästa alternativet åt er. Det är givetvis kostnadsfritt och ni binder er inte till något innan ni har betalt för flygbiljetterna.

Skicka till mail@sambatravel.com