Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
 

Res med SambaTravel till Brasilien

Erfarenhet är viktigt för att kunna ge råd om var de bästa upplevelserna gömmer sig. Vi startade vår verksamhet 2003 efter att själva har gjort en fantastisk rundresa i Sydamerika. Efter det har vi hjälpt tusentals resenärer att få den bästa möjliga upplevelsen av Brasilien genom att erbjuda vår kunskap vid planeringen av resorna.

 

SambaTravels medarbetare har som ni förstår lång erfarenhet av Brasilien och det är vår styrka som resebyrå. Vi är specialiserade på Brasilien och Sydamerika och det är det vi kan. Vi ger därför inte råd om resor till andra platser då vi vill vara helt säkra på att du som kund får en riktigt bra resa.

 

Vårt Sverigekontor ligger i Gamla Stan i Stockholm och vi har också kontor Fortlaleza i nordöstra Brasilien samt medarbetare i Rio de Janeiro.

Förutom det så har vi samarbetspartners på de flesta destinationer i Brasilien och Sydamerika. Tack vare det så har vi bra koll på vad som händer i landet och på kontinenten.

Tack vare detta nätverk med medarbetare och samarbetspartners på plats i Brasilien kan vi säkerställa att de viktiga detaljerna under resan fungerar som de skall.


Ni kommer alltid lätt i kontakt med oss före och under resan i fall ni vill ändra något, drabbas av flygförseningar eller vill stanna längre än planerat på något nyupptäckt smultronställe.

En bra resa skall öka er livskvalitet, ge minnen, väcka nyfikenhet och ge energi. Vi vet att en resa till Brasilien för många är en dröm som skall realiseras. Vårt löfte till er som kunder till oss är att göra allt för att er resa skall motsvara alla era förväntningar.


SambaTravel har ställt Resegaranti hos Kammarkollegiet
SambaTravel Resegaranti Brasilien Kammarkollegiet

Det säkrar dig som reseköpare mot oförutsedda händelser. Läs mer på Kammarkollegiets hemsida:
www.kammarkollegiet.se/resegarantier
Se också:

SambaTravels Resegaranti hos Kammarkollegiet

 

Kontaktperson Stockholmskontoret
Mats Johansson
E-post direkt till Mats är:
mats@SambaTravel.com
Telefonnummer direkt till Mats är:
0046 (0) 76 8096228

 

Kontaktperson Fortalezakontoret

Jonas Hareide
E-post direkt till Jonas är:
jonas@SambaTravel.com 
Telefonnummer direkt till Jonas är:
0055 85 8889 1830Vi lovar att göra allt för att ni skall få en fantastisk semester.