Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter

Här är ett urval av våra hotell på Morro de São Paulo i delstaten Bahia i Brasilien. Alla priser är per rum och natt. Priser finns bakom länken mer information.
Ta kontakt för bokning på mail@sambatravel.com

 

Villa dos Corais
Klass: 3+ stjärnor

Pousadan vinner alltid pris som "bästa val" på Morro de Sao Paulo i de brasilianska resetidningarna. Och är ett väldigt bra val. Läget är perfekt mellan den lugna paradisiska Fjärde Stranden och den livligare Tredje Stranden. Hotellet ligger rätt på stranden och har en fin pool. Villa dos Corais 40 rymliga rum är placerade i mindre tvåvåningshus med ett rum på övervåningen och ett på nedervåningen.
Alla rum har luftkonditionering, minibar, kabel-tv och balkong med hängmatta.
Läs mer

Pousada Charme
Klass: 4 stjärnor
Pousada Charme ligger 100 meter från Primeira Praia (Första Stranden) på Morro de Sao Paulo och nära byns centrum. Standardrummen är välutrustade med split luftkonditionering, minibar, kabel-TV, safe och sköna sängar. Rummen i kategori Luxo har också balkong med hängmatta och havsutsikt. Sviterna och bungalowsen har dessutom jacuzzi.
Pousada Charme har också en swimmingpool.
Läs mer

 

Pousada Charme - Morro do Sao Paulo - Brasilien

Pousada Charme - Morro de Sao Paulo

Vila dos Orixas
Klass: 4 stjärnor
Hotel Vila dos Orixas består av 10 exklusiva bungalows varav sju ligger runt poolen och tre beach front. Alla bungalows är privat placerade för att ni skall kunna njuta ostört av semestern. Hotellet ligger också på stranden Praia do Encanto vilket verkligen garanterar lugn och ro. Stranden ligger längst bort från byn av Morro de Sao Paulos fem stränder och är för er som vill bo lyxigt och ha en paradistrand nästan för er själva.
Läs mer

 

Vila dos Orixas - Morro de Sao Paulo - Brasilien
Vila dos Orixas - Morro de Sao Paulo - Brasilien
Porto do Zimbo
Klass: 3 stjärnor
Denna lilla resort ligger på den lugna Fjärde Stranden på ön och har endast 16 rum. Hotellet är smakfullt dekorerat och har hög servicenivå. Alla rum har privat veranda med hängmatta och som uppgradering finns rum med privat jacuzzi och vacker havsutsikt. För dig som vill ha en lugn semester i mycket avslappnande miljö.
Läs mer
 
Vila Guaimú
Klass: 3 stjärnor
Vilha Guaimú ligger på Tredje Stranden på Morro de Sao Paulo. Hotellet har en stor tropisk trädgård där en del av Atlantregnskogen är bevarad och hotellets sju hus ligger i skuggan av kokospalmer. I mitten ligger ett stor täckt veranda med restaurant, swimmingpool, bar, lounge och på stranden har hotellet en strandbar som severar drinkar och mat från grillen.
Läs mer

 

Vila Guiamu - Morro de Sao Paulo - Brasilien

Vila Guaimu - Morro de Sao Paulo - Brasilien