Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter
Här är ett urval av våra hotell, lägenheter och hus i Fortaleza i Brasilien. Alla priser är per rum och natt. Priser finns bakom länken mer information.
Ta kontakt för bokning på mail@sambatravel.com
Se lägenheter & hus längre ned på sidan

Golden Tulip IATE Plaza
Klass: 4 stjärnor
 
Golden Tulip Iate Plaza ligger i slutänden av strandpromenaden Beira Mar nära restauranger och barer i området. Golden Tulip Iate Plaza lägenheter har 166 lägenheter alla med utsikt över havet. Balkongen på eftermiddagen är helt oslagbar med en underbar utsikt över Beira Mar stranden och strandpromendaden. Övriga hotellfaciliteter är: restaurang, bar, konferensfaciliteter, swimmingpool, sauna, fitness center, businesscenter samt souvenirbutik.
Mer information
 
Hotel IATE Plaza Fortaleza - Ceara - Brasilien
Hotel IATE Plaza Fortaleza - Ceara - Brasilien
Hotel Luzeiros
Klass: 4 stjärnor
 
Luzeiros ligger direkt på Beira Mar stranden med strandpromenaden på andra sidan vägen. Hotellet har 198 rum alla utrustade med luftkonditionering, minibar, telefon med röstbrevlåda, kabel TV, Internet uppkoppling samt elektronisk safebox och nyckel. Övriga hotellfaciliteter är: restauranger, bar, swimmingpool, fitnesscenter, businesscenter och konferensrum.
Mer information
 
Othon Palace
Klass: 4 stjärnor
 
Othon Palace ligger mitt på strandpromenaden Beira Mar med vacker utsikt över havet och strandpromenaden. Hotellet har 133 rum alla utrustade med luftkonditionering, kabel TV Minibar, klockradio, telefon, Internet uppkoppling, safebox och badrum med hårtork. Speciella rum för handikappade finns. Övriga hotellfaciliteter är: restaurang, bar fitnesscenter, swimmingpool, sauna, massageservice, businesscenter och konferens faciliteter.
Mer information
 
Hotel Othon Palace Fortaleza - Ceara - Brasilien
Hotel Othon Palace Fortaleza - Ceara - Brasilien
Gran Marquise Fortaleza
Klass: 5 stjärnor
 
Gran Marquise ligger direkt på strandpromenaden Beira Mar i Fortaleza. Hotellet har 185 rum 47 sviter, 3 restauranger, 3 barer, 7 konferensrum. Övriga hotellfaciliteter är: swimmingpool, sauna, fitnesscenter, business center, souvenirbutik, solterrass och bubbelpool.
Mer information
 
Hotel Gran Marquise Fortaleza - Ceara - Brasilien
Hotel Gran Marquise Fortaleza - Ceara - Brasilien
Ocean View Residence - Lägenheter med 2 sovrum
Ett kvarter från Beira Mar med fantastisk utsikt över Atlanten ligger Ocean View. Lägenheterna är på 80 kvadrat och är fullt utrustade. Städning varje dag ingår i priset. Restauranger, supermarket och strandbarer ligger i omedelbar närhet till lägenheterna och receptionen är bemannad dygnet runt.
Lägenheterna har 2 sovrum, fullt utrustat kök, 8 m2 terass, havsutsikt, 2 Badrum, Aircondition, Kabel-TV med internationella kanaler, swimmingpool. Passar för 1-4 personer.
Mer information

 
Fortaleza
Saquarema - Lägenheter med 2 sovrum
Vi kan erbjuda lägenheter på vardera 75 kvadradmeter i det moderna huset Saquarema Lägenheterna ligger i Fortalezas bästa och säkraste område Mereiles nära strandpromenaden Beira Mar och med köpcenter, restauranger och supermarkets i omedelbar närhet. Alla lägenheterna har havsutsikt över Atlanten från terassen och är gott ventilerade av Fortalezas berömda havsbris.
Lägenheterna har 2 sovrum, fullt utrustat kök, 8 m2 terass, havsutsikt, 2 Badrum, Aircondition i ett av sovrummen och takfläkt i alla rum. Passar för 1-4 personer.
Mer information
 
Scala Residenza - Lägenheter med 2 sovrum
I toppläge på strandpromenaden bredvid femstjärniga hotellet Gran Marquise kan vi erbjuda lägenheter. Huset har takterass med swimmingpool och gymsal som våra gäster har full tillgång till. Atlanten ligger 30 meter från huset med Fortalezas bästa restauranger i omedelbar närhet.
Lägenheterna har 2 sovrum, fullt utrustat kök, 2 Badrum, Aircondition, Kabel-TV med internationella kanaler, swimmingpool på takterassen.
Passar för 1-4 personer.
Mer information

 
Monsenhor Bruno - Lägenhet med 3 sovrum & bredbands internettuppkoppling
Mellan Beira Mar och Praia Iracema ligger denna privatlägenhet på 10e våningen 250 meter från strandpromenaden. Lägenheten är 85 kvadratmeter stor inklusive terass med havsutsikt, 3 sovrum och 3 badrum. Nära till restauranter, shopping och nattliv. Lägenheten har också bredbandsuppkoppling till internett.
Passar för 1-6 personer.
Mer information
 

 
Porto Jangada - Lägenheter med 2 sovrum
I ett mycket bra läge vid änden av strandpromenaden Beira Mar kan vi erbjuda ett bra boende på Porto Jangada. Vårt närmaste boende till stranden Praia de Futuro-stranden som annvänds för sol och bad under dagarna. Komplexet har Swimingpool mot havet och rumservice 24-timmar i dygnet. Lämpar sig mest för "de ungdomliga". Fullt utrustade lägenheter med 2 sovrum. Alla har balkong med kanonutsikt.
Mer information
 

 
Beach Park - Hus med 4 sovrum
Nedanför de vackra sanddynorna i området Beach Park ligger detta hus med 400 meter till stranden och Sydamerikas största vattenpark Beach Park (se www.beachpark.com.br).
Beach Park är det område som expanderar snabbast i Fortaleza och det är inte utan skäl. Inramat av sanddynor och med fantastiska långa, vita sandstränder där du kan njuta komforten i närheten av strandbarerna eller hitta din egen avskiljda bit av stranden. Ceara när det är som bäst.
Huset har 4 sovrum, fullt utrustat kök, terasssamt gemensam balkong till två av sovrummen på övervåningen. Huset ligger i ett inhägnat bostadsområde med 24 timmars vakt vid ingången. Perfekt för barnfamiljer som vill ha en skön och kul semester.
Mer information

 
Beach Park - Hus med 5 sovrum
20 km söder om Fortaleza i barnvänliga Beach Park ligger detta stora, välutrustade och moderna hus. Huset ligger på sanddynorna med en panoramautsikt över Atlanten. Stor trägård med en väl tilltagen pool och flera terasser med murade grillar. Separata badrum vid poolen som är helt privat. Ogenerat läge med kort avstånd till den stora vattenparken Beach Park som är en dröm för vattenälskande barn och vuxna (se www.beachpark.com.br).
Beach Park är det område som expanderar snabbast i Fortaleza och det är inte utan skäl. Inramat av sanddynor och med fantastiska långa, vita sandstränder där du kan njuta komforten i närheten av strandbarerna eller hitta din egen avskiljda bit av stranden. Ceara när det är som bäst.
Huset har 5 sovrum, fullt utrustat kök, 3 terasser samt balkong till sovrummen på övervåning. alla sovrum har havsutsikt, 4 badrum, aircondition, TV, Stereo och swimmingpool.
Se bilder