Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter

Här är vårt utbud av hotell på Fernando de Noronha i Brasilien.
Eftersom Fernando de Noronha är nationalpark och antalet besökare är begränsat så är de flesta hotell små, men flera är mycket trevliga och håller hög standard.

Några av hotellen erbjuder gratis transfer från flygplatsen vid ankomst.
Alla besökare betalar en miljöskatt vid ankomst till ön som inte är inkluderad i priserna på hotellen. Miljöskatten kan också förbetalas genom oss.
Ta kontakt för bokning på mail@sambatravel.com
 

Ecopousada Teju-Açu
Klass: 4 stjärnor

Pousada Teju-Açu är en av de finare på Fernando de Noronha och erbjuder boende i bungalows som ligger i en vacker lummig trädgård runt en liten pool. Varje bungalow har två separata stora rum och härliga balkonger med hängmatta att slappa i efter dagens äventyr. Hotellets restaurant håller hög klass och standarden på boendet är bra med split luftkonditionering, kabel-TV, wifi-internet, digital safe, och king size-säng.
Pousadan invigdes 2004 och drivs ekologiskt med hänsyn till öns känsliga natur.


Pousada Maravilha
Klass: 4 stjärnor

Detta är Fernando de Noronhas lyxigaste hotell som är specialiserat på exklusiva gäster som vill ha ett privat boende i vackert läge med mäktig utsikt över Baia do Sudeste.
Hotellet är litet med fem mycket välutrustade bungalows (54 kvatratmeter) utrustade med split luftkonditionering, LCD-TV, DVD, extra stora sängar, lakan med egyptisk bomull, havsutsikt och veranda med hängmatta och japansk jacuzzi i trä. Här finns också tre sviter på 47 kvatratmeter med samma utrustning som bungalowsen förutom jacuzzin på verandan.

Hotellet är miljöcertificerat enligt ISO 14001 och tilldelades priset "Bästa mindre hotell i Sydamerika" av Conde Nast Johansen 2009.

 


Pousada Solar de Loronha
Klass: 4 stjärnor

Här erbjuds boende i nio bungalows på 60 kvadratmeter inklusive veranda. Pousadan har swimmingpool, bar och restaurant och ligger med vacker utsikt över havet.
Bungalowsen håller god klass med split luftkonditionering, wifi internet, kabel-TV och minibar.
Alla bungalows har havsutsikt.

Pousada Solar de Loronha Fernando de Noronha
Pousada Solar da Loronha - Fernando de Noronha - Brasilien
Pousada Ze Maria
Klass: 3+ stjärnor

Pousada Ze Maria ligger mycket vackert bredvid öns karakteristiska klippa Morro do Pico (Peak Hill) som syns på de flesta foton från ön.

Hotellet håller god klass och är ett av de populäraste på ön, tack vare sitt fina läge med vacker utsikt över havet.
Här finns en vacker pool, restaurant och boende finns både i bungalows och dubbelrum.

All elektricitet på pousadan kommer från solenergi.

Pousada Ze Maria - Fernando de Noronha - Brasilien
Pousada Ze Maria - Fernando de Noronha - Brasilien

Pousada Solar dos Ventos
Klass 3 stjärnor

Pousada Solar dos Ventos ligger i vackert läge 300 meter från en av öns vackraste stränder, Baia do Sudeste på sydöstra delen av Fernando de Noronha. Pousadan har åtta bungalows som tar upp till fyra vuxna och ett barn. Alla bungalows är utrustade med luftkonditionering, verandor med hängmattor, TV och King size-sängar. Hotellet erbjuder gratis strand-kit med parasoll och solstolar, restaurant och wifi-internet. Det är också kort gångavstånd till Pousada Maravilha som har en av öns bästa restauranter.


Pousada da Morena
Klass 3 stjärnor

Detta lilla hotell med vacker utsikt över erbjuder dubbelrum, trippelrum och tre bungalows med lite högre standard. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, veranda med hängmatta, minibar, TV och telefon. Bungalowsen har dessutom havsutsikt, dator med internettillgång och CD-spelare.

I den trevliga trädgården finns också grillmöjligheter och avslappningsområde. Hotellets restaurant heter Trattoria di Morena och serverar rätter från medelhavsköket.

Pousada da Morena - Fernando de Noronha - Brasilien
Pousada da Morena - Fernando de Noronha - Brasilien
Pousada do Frances
Klass: 3 stjärnor

Hotellet ligger fem minuters promenad från öns huvudort Vila dos Remédios och stranden Praia do Cachorro.

Standardrummen har luftkonditionering, veranda med hängmatta, wifi-internet, minibar, TV och telefon. Rummen är på 20 kvadratmeter och har varsin veranda på 10 kvadvatmeter.
Pousadan har också superiorrum som tar upp till 3 personer i en dubbelsäng och en enkelsäng samt ett enklare rum (kategori simple) som ligger vänt mot vägen och är lägre prisat.

Pousada Frances - Fernando de Noronha - Brasilien
Pousada Frances - Ferando de Noronha - Brasilien
Pousada Monsieur Rocha
Klass: 3- stjärnor

Denna lilla charmiga pousada ligger centralt placerad i Vila do Trinta med gångavstånd från stränderna Praia do Cachorro, do Meio och Conceição och öns huvudort Vila dos Remédios.

Standarden är enkel men alla rum har luftkonditionering, privat bad och toalett, TV, telefon, och minibar. Frukost ingår också i priset och serveras i pousadans lilla frukostmatsal.

Pousada Monsieur Rocha - Fernando de Noronha - Brasilien
Pousada Monsieur Rocha - Fernando de Noronha - Brasilien
Pousada Casas Blue Verdes Mares
Klass: 3- stjärnor

En av de nyaste små pousadorna på ön heter Casas Blue Verdes Mares och ligger i området Floresta Nova med gångavstånd till öns huvudby Vila dos Remedios. Pousadan invigdes 2009 och har tre rum utrustade med luftkonditionering, kabel-TV, wifi-internet och kylskåp. Detta är ett bra boende för den som inte söker lyx men ändå önskar ett modernt rum under vistelsen på ön.

Pouasada Verdes Mares Fernando de Noronha
Pousada Verdes Mares Fernando de Noronha
Pousada Mar Atlantico
Klass: 3- stjärnor

Pousada Mar Atlantico ligger i området Floresta Nova med gångavstånd från stränderna Cachorro, Meio och Conceicao. Pousadan har sju rum och två bungalows, alla utrustade med luftkonditionering, TV, kylskåp och telefon.

Pousadan har en gemensam veranda med hängmattor och wifi-internet.

Pousada Mar Atlantico Fernando de Noronha
Pousada Mar Atlantico Fernando de Noronha
Pousada da Villa
Klass: 2 stjärnor

Pousada da Villa renoverades nyligen och erbjuder rustikt boende i området Vila do Trinta. Här finns 11 rum alla med luftkonditionering, minibar, safe och kabel-TV.

Pousadan har också en stor trädgård med hängmattor.

Pousada da Villa Fernando de Noronha
Pousada da Villa Fernando de Noronha
Pousada Dois Irmaos
Klass: 2 stjärnor

Pousada Dois Irmaos ligger centalt placerad i området Vila do Trinta. Här finns åtta rum med luftkonditionering, TV och minibar.
Detta är vårt enklaste boende på Fernando de Noronha.

Pousada Dois Irmaos Fernando de Noronha
Pousada Dois Irmaos Fernando de Noronha