Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter
Här är ett urval av våra hotell i Canoa Quebrada i Brasilien. Alla priser är per rum och natt. Priser och bilder finns bakom länken mer information och bider vid respektive hotell.
Ta kontakt för bokning på mail@sambatravel.com
 
Pousada Tranquilandia Village
Klass: 3 stjärnor

Ett mycket trevligt alternativ i bra läge i Canoa Quebrada 50 meter från stranden och 200 meter från huvudgatan Broadway.
Ni bor i bungalow med takfläkt eller luftkonditionering, veranda, minibar, TV och privat badrum med varmvatten.
Pousadan har också en stor pool med en del för barn och bra poolområde.
Mer information och bilder

 

Canoa Quebrada Hotel & Pousada
Klass: 3 stjärnor

Hotellet ligger nära stranden i ett fint område av Canoa Quebrada med fin utsikt över havet. Hotellet invigdes 2010 och är ett av de mest moderna i byn. Här finns 29 rum och ett stort område med en 18 meter lång swimming pool, poolbar, restaurant och wifi internet. Hotellet har flera storlekar på rum, de största tar upp till sex personer.
Mer information och bilder

 

Canoa Quebrada Hotel och Pousada
Canoa Quebrada Hotel & Pousada - Brasilien
Canoa Quebrada Hotel och Pousada
Pousada La Dolce Vita
Klass: 3 stjärnor

Pousadan har åtta bungalows som ligger utspridda över ett stort grönområde på 2500 kvadratmeter. Bungalowsen är utrustade med tackfläkt, minibar, tv och privat badrum och rymmer upp till fyra personer. Vissa av dem har havsutsikt. La Dolce Vita har en vuxenpool på 16x6 meter och en barnpool på 4x4 meter. Huvudbyggnaden rymmer reception, restaurant och två exklusiva lägenheter med två sovrum, kök badrum, balkong med havsutsikt och vardagsrum.
Mer information och bilder
 

Pousada Village Long Beach
Klass: 3+ stjärnor

Byggd år 2 000 och den mest exklusiva pousadan i Canoa Quebrada. Village Long Beach ligger 200 meter från stranden och 600 meter från huvudgatan och har fyra swimmingpooler, två för vuxna och två för barn.

Pousadans 20 bungalows har king size sängar, kabel-tv, varmvatten, luftkonditionering, takfläkt, terass med hängmatta och minibar. Några bungalows har också en takterass med mycket vacker utsikt över omgivningarna.
Mer information och bilder

 

Pousada Aruana
Klass: 3 stjärnor

Pousada Aruana ligger 600 meter från huvudgatan och 500 meter från stranden. Pousadan har 12 rum med luftkonditionering, kylskåp, satellit-tv, safe, balkong eller veranda, havsutsikt. Pousadan har också en swimmingpool och frukostrestaurant.
Mer information och bilder


 

Brasilien - Canoa Quebrada - Pousada Aruana
Pousada Lua Morena
Klass: 2 stjärnor

Lua Morena ligger mycket bra placerad i slutet av huvudgatan Broadway mot stranden med en mycket vacker havsutsikt. Här bor ni i en av 15 bungalows varav 7 har havsutsikt. Bungalowsen är privata med sovrum, badrum, vardagsrum och veranda med hängmatta. Huvudbyggnaden har bar, TV, reception, poolveranda och swimmingpool. Bättre lägen än detta hittar finns knappt i Canoa Quebrada.

Mer information och bilder


 

Brasilien - Canoa Quebrada - Lua Morena