Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Om BuziosInformation om BuziosHotell i BuziosUtflykter från Buzios

Toppvilla i Buzios för 10 gäster uthyres

Vi kan erbjuda denna underbara villa till uthyrning. Villan ligger i perfekt läge vid havet bredvid Ferradurastranden, en av de vackraste och populäraste  stränderna i Buzios. Stranden är känd för sitt kristallklara vatten, vackra villor och för att vara ett lugnt och säkert område.  
Villan ligger bredvid dom kända hotellen Insolito och Ferradura Private, 2,5 km från  Rua das Pedras i Buzios centrum med barer, restauranger, butiker och nattliv.
Tomten är på drygt 1 000 kvm och villans markyta är 464 kvm vackert inrett i floridastil. Villan har plats för 10 personer och är i perfekt skick med havsutsikt och en fin trädgård. 

Andra våningen består av ett stort vardagsrum på dryga 100 kvm, stiligt kök i amerikansk stil, öppen spis, balkong och ostörd havsutsikt.

Markplanet har en festsal på 50 kvm med vackert tak i bambu, grill, havsutsikt, smakfullt dekorerat och pool med deck. Här ligger fyra sovrum med badrum integrerat och ett sovrum utan badrum. Mastersovrummet är på 35 kvm, bubbelbad, klädkammare, king-size säng, luftkonditionering, balkong och två handfat. De andra fyra sovrummen har luftkonditionering, havsutsikt, balkong och queen size sängar med sprialmadrasser av hög kvalitet.

Övrig utrustning i villan är strykjärn, tvättmaskin, frys, kyl, spis, ugn, mikrovågsugn, två 40 tums platt-TV, två stereoanläggnigar, telefon, köksutrustning, internet, brödrost, kaffebryggare, satelit-TV och DVD-spelare.

 

Huset har också pool, murad grill, bastu, garage för 3 bilar, pooldäck i trä och strandstolar.

Hyran inkluderar hembiträde och sängkläder.

 

För pris och tillgänglighet ta kontakt med oss på mail@sambatravel.com

 

 

Villa i Buzios uthyres


Villa i Buzios uthyres


Villa i Buzios uthyres


Villa i Buzios uthyres


Villa i Buzios uthyres

 
Villa i Buzios uthyres

 

Praia do Ferradura - Buzios - Brasilien


Praia do Ferradura - Buzios - Brasilien

 

Buzios Karta

Mer information

Hotell och hus i Buzios

Utflykter i Buzios