Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter

Här är vårt utbud av guidade turer och utflykter i Búzios i Brasilien. Ta kontakt för bokning och priser på mail@sambatravel.com.

 

Arraial do Cabo & Cabo Frio Including Boat Tour & Lunch

Denna heldagstur tar er med till de vackra stränderna och naturen i Arraial do Cabo och Cabo Frio 25 km från Búzios. Dessa samhällen är kända för sina vackra stränder och bra fiske- och dykvatten. Vattnens rika undervattensliv beror på de kallare strömmar som går förbi kusten i detta område och tar med näringsrikt vatten från Atlanten. Första stoppet är i Arrial do Cabo där ni tar en 3 timmars tur med skonare. Tre stopp görs på båtturen för bad och snorkling. Efter turen besöker är det lunch i Cabo Frio i en lokal restaurant. Efter lunch forstätter turen med besök på områdets mest kända stränder, fortet Sao Mateus, gamla stan med sina hus i kolonialstil och lite tid säötts av för shopping på Biquini Street innan ni reser tillbaka till ert hotell i Búzios. Turen tas i grupp med andra turister.
Mer information

Brasilien - Buzios - Arraial do Cabo & Cabo Frio Tour
Schooner Islands and Beach Cruise
Ö- och strandhopping med skonare i den vackra skärgården utanför Búzios med 2 x 30 minuters stopp för bad och vattenlekar. Båten har snorkelutrustning, kayak, luftmadrass mm. Dricka, vatten och tropiska frukter ingår i priset. Skjonaren har utrustning för olika vattenaktiviteter som tex snorkling och kajakpaddling. Under turen görs ett stopp för lunch för den som vill äta. I priset ingår vatten, läsk och frukt som serveras under turen.
Turen tas tillsammans med andra turister och avgår från piren i Búzios centrum klockan 09.30, 12.30 och 15.00.
Mer information
Brasilien - Buzios - Schooner Cruise
Glass Bottomed Catamaran Boat Tour
Följ med på en annorlunda båttur i en 30-fots katamaran som tar 30 personer. En del av golvet är gjort av glas så att ni kan se undervattenslivet under turen. Stopp görs för bad och snorkling på stränder och öar. Turen tas tillsammans med andra turister och går från Seglarhamnen vid stranden Praia dos Ossos klockan 09.00, 12.00 och 15.00.
Mer information
Brasilien - Buzios - Glasbottnad Katamaran
Búzios Trolley Tour
Ett annorlunda sätt att få en fin översikt av vad halvön Búzios kan erbjuda. Ni blir hämtade på hotellet i en öppen ombyggd lastbil som tar runt 30 personer. Turen tar två timmar under vilka ni besöker 12 stränder. På några av stränderna görs korta stopp för den som vill ta ett bad. I priset ingår juice, läsk, vatten, frukt och kex som serveras ombord. Efter turen släppn ni av vid ert hotell. Turen går 09.00, 12.00 och 15.00 och tas tillsammans med andra turister.
Mer information
Brasilien - Buzios - Trolley tour
Scuba Diving - Baptism First Experience
Dyktur för den som inte har dyklicens men vill prova på att dyka. Turen utgår från piren i Búzios och går med båt till stranden Joao Fernandinho som är känd för sitt rena, lugna och genomskinliga vatten. Ni får instruktioner av en professionell instruktör och alla dyker med en dedikerad instruktör som följer er under hela dyket som varar ca 30 minuter.
Mer information
Brasilien - Buzios - Dyktur
Dune Beach Buggy Adventure
Upphämtning på hotellet i en beach buggy för 4 personer för en tur på sanddynorna runt Peró. Stopp görs på den högsta sanddynen så att ni kan avnjuta den spektakulära utsikten över Perós böljande sanddyner och stran med det blåa havet i bakgrunden. Buggyn stannar 1,5 timme på Peróstranden för sol och bad. På stranden finns solstolar och parasoll att hyra.
Mer information
Brasilien - Buzios - Beach Buggy

River Rafting With Lunch

Denna tur utgår från ert hotell på morgonen för en timmes resa till Barra do Sana som är basen för forsränning på Macaefloden, vilken är en av delstatens renaste och mest bevarade. Instruktioner och flytvästar får ni under uppvärmningen innan ni bordar gummibåten som skall ta er nedfö floden. Forsränningen är en blandning av forsar och lugnare avsnitt där ni kan njuta av den välbevarade Atlantregnskogen. Själva forsränningen varar i två timmar. Efter turen serveras lunch innan ni åker tillbaka till hotellet.
Mer information

Brasilien - Buzios - River Rafting
Priser på våra utflykter varierar med på hur många som deltar på turen.
På vissa orter kan ni också välja att ta utflykten tillsammans med andra som en del i en större grupp.
Guiderna pratar alltid engelska.
Transfer från och till flygplatsen bokar ni också genom oss om ni önskar det.