Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
 

Vi lägger oss gärna i er bröllopsresa

Låt oss hjälpa er att planera resan som skall bli ett minne för livet. Berätta för oss hur drömresan ser ut och vi kommer med ett detaljerat förslag som vi sedan tillsammans utvecklar tills den är precis som ni vill ha den.

I en bröllopsresa till Brasilien kan romantik och äventyr blandas efter önskemål. Sov under regnskogens gröna tak i Amazonas, dyk med delfiner på Fernando de Noronha och slappna av på någon av världens vackraste stränder i nordöstra Brasilien.

Eller kanske ni föredrar att dansa nätterna igenom och dricka capirinha i Rio de Janeiro eller Fortaleza. Vi har hotellen med havsutsikt, poolterass på taket och barer runt hörnet.

Vill ni kanske ta en lyxkryssning på Amazonasfloden eller rida på slätterna i Pantanal på jakt efter den skygga jaguaren medan färgglada papegojor flyger mellan träden runt er?

Trekkingtur i Chapada Diamantina är ett alternativ för er som gillar att upptäcka naturen till fots. Mer äventyr? Då kan vi fresta med världens bästa Kitesurfingstränder i Cumbuco eller grottdykning i Bonito.

Låt oss hjälpa er att sätta ihop en unik resa åt er utifrån era drömmar.

 

 
Bröllopsresor till Brasilien.

5 romantiska hotell

Nannai Beach Resort (Porto de Galinhas)
Vila Kalango (Jericoacoara)
Porto do Zimbo (Morro de Sao Pauolo)
Copacabana Palace (Rio de Janeiro)
Casas Brancas (Búzios)