Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter

Här är vårt utbud av guidade turer och utflykter i Porto de Galinhas i Brasilien.

Ta kontakt för bokning och priser på mail@sambatravel.com

Jeep Safari

Följ med på en spännande heldags jeepsafari i delstaten Pernambuco där Porto de Galinhas ligger. Safarin går från byn mot inlandets skogstäckta områden. Målet för turen är Primavera och Tabocas där det är mycket fint att vandra, bada i vattenfall och njuta av utsikten. På vägen passeras sockerrörsodlingar och floder och lunch intas på en typisk brasiliansk fazenda (farm).

Mer information

 

Jeep Safari Porto de Galnihas

Stranden Carneiros inklusive båttur och lunch
Denna tur går till en av delstatens mest berömda stränder som heter "Praia dos Carneiros". Stranden ligger vid floden Formosas utlopp i Atlanten och är nästan orörd av turism. Halva stranden är skyddad av ett rev och andra halvan är flodstrand. Stranden har lugnt vatten med små vågor och är paradislik tack vare det lugna havet, den vita sanden och massor av kokosnötspalmer.

På stranden finns också några restauranter där lunch och dryck kan intas i lugn och ro.

På denna tur talar guiden endast portugisiska och spanska.
Mer information

Caruaru & Nova Jerusalem - inklusive lunch

Denna heldagstur tar er med till Caruaru som ligger 17 mil väster om Porto de Galinhas i delstaten Pernambucos inland. Caruaru är känt för sina stora utomhusmarknader, en stor årlig fest till ära av Sao Joao i juni och anses vara huvudstad för den populära dansen Forró. På marknaden finns bland annat stort utbud av lokalt konsthantverk i keramik, läder, bomull, metall och trä.

Efter Caruaru går turen till Nova Jerusalem där världens största utomhusteater finns som är 70 000 kvadratmeter och omringad av stenmurar och torn. På påsk uppförs här kristi passionsspel med 13 scener och 450 skådespelare inför en publik på 10 000 personer. Ni besöker detta otroliga byggnadsverk och äter lunch på teaterns restaurant.
Mer information

Nova Jerusalem - utflykt från Porto de Galinhas

Beach Buggy tur

Följ med på buggytur till Porto de Galinhas vackraste stränder, Cupe, Muro Alto, Gamboa och Maracaípe i beach buggy. Ni blir hämtade på hotellet och åker på stränder och sanddynor. Stopp görs för att bada på vägen.

Mer information

Beach Buggy Porto de Galinhas

City Tour Recife & Olinda inklusive lunch

Med denna tur får ni chansen att se den vackra kolonialstaden Olinda och den moderna storstaden Recife som ligger grannar endast 8 km från varandra och 60 km från Porto de Galinhas. Olinda är med på Unescos Världsarvslista och här finns massor av intressanta hus, en trevlig marknad och imponerande fint bevarade kyrkor och kloster från kolonialtiden. I Recife ser ni ser också den fina strandpromenaden Boa Viagem och Recifes gamla stad med dess broar och kanaler samt besök på bland annat "Casa de Cultura" som tidigare var ett fängelse men idag är en stor marknad med lokalproducerat hantverk.
Mer information

Olinda och Recife

Brennan Institute & Art Gallery + shoppning in Recife

Passa på att få en kulturupplevelse kombinerat med shopping i Recife. Ni besöker det fina och annorlunda Ricardo Brennand Institute of Art som är inrymt i ett exotiskt slott. Här finns en permanent utställning med tavlor av kända konstnärer, svärd, italienska skulpturer, mattor och framför allt Brennands Ateljéer där över 2 000 konstverk av konstnären visas. Ni besöker också "Casa da Cultura" och Recifes stora galleria där tid avsätts för shopping.
Mer information

Brennand Institute & Art Gallery
Priser på våra utflykter varierar med på hur många som deltar på turen.
På vissa orter kan ni också välja att ta utflykten tillsammans med andra som en del i en större grupp.
Guiderna pratar alltid engelska.
Transfer från och till flygplatsen bokar ni också genom oss om ni önskar det.