Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter
Här är ett urval av våra hotell i Porto de Galinhas. Alla priser gäller per dubbelrum (dvs inte per person). Priserna står längst ned på informationssidan om respektive hotell.
Nannai Beach Resort
Klass: 5 stjärnor

Beläget 8 kilometer från byn Porto de Galinhas direkt på Muro Alto stranden. Resorten ligger på en 12 hektar stor tomt med 6000m² swimmingpooler med varierande djup. Detta vattenparadis har speciella områden för simning, vatten volleyboll, en konstgjord strand med utsikt över havet samt bubbelpooler. Resorten erbjuder sviter från 40 till 55 kvadratmeter samt tre sorters bungalows som ligger på pålar i de ändlösa swimmingpoolerna. Den största bungalowen är på två våningar och 120 kvadratmeter.
Resorten har ett program för barn men är inriktad på par och framför allt gäster som är på smekmånad. Nannai Beach Resort blev utsedd till Brasiliens bästa Resort 2006 i den största brasilianska resetidningen Viagem och är mycket populär. I priset ingår frukost och middag.
Mer information
 

Nannai Beach Resort - Porto de Galinhas - Brasilien
Nannai Beach Resort - Porto de Galinhas - Brasilien
Summerville Beach Resort
Klass: 5 stjärnor

Här är alternativet för dig som vill ha det lyxigt på semestern och ta med barnen. De kommer garanterat att älska denna resort med sina stora pooler, omfattande program för fritidsaktiviteter, med kids club, baby club och en egen restaurant. Det ger också föräldrar lite extra tid att slappna av medan barnen har kul. Här ingår frukost och middag i någon av resortens två gourmetrestauranter. För den som vill njuta av en drink så finns det flera barer att välja på. Här har ni garanterat inte långtråkigt.
Summerville Beach Resort ligger på den fina stranden Muro Alto ca 8 km från centrum av Porto de Galinhas.
Mer information
 

Summerville Beach Resort - Porto de Galinhas - Brasilien
Summerville Beach Resort - Porto de Galinhas - Brasilien
Pontal de Ocapora
Klass: 4 stjärnor

Hotellet ligger på stranden framför de naturliga swimmingpoolerna vid en av de vackraste stränderna i Porto de Galinhas. Hotellet har vanliga dubbelrum och bungalows som ligger utspridda i en fin trädgård. Några av standardrummen är ganska slitna och kommer inte upp i 4 stjärnor. Hotellet invigde dock en ny länga med rum våren 2007 som är fräscha och nyinredda.
Hotellet ligger 6 kilometer från byn Porto de Galinhas 5 minuters gångväg från den vackra stranden Praia do Cupe.

Mer information
 

Hotel Pontal de Ocapora - Porto de Galinhas - Brasilien
Hotel Pontal de Ocapora - Porto de Galinhas - Brasilien
Pousada Tabapitanga
Klass: 4 stjärnor

Pousada Tabapitanga är ett mycket charmigt litet hotell som består av 40 bungalows rätt på den vackra stranden Praia do Cupe. Alla bungalows har privat badrum, TV, luftkonditionering, telefon och veranda med hängmatta. I en del av hotellets område finns Atlantregnskog bevarad där ni kan se små silkesapor, orkidéer och andra exotiska växter. Hotellets pool ligger avskild från bungalowsen för att garantera lugn och ro.
Samma familj som äger Pousada Tabapitanga äger också sympatiska Pousada Tabajuba som också ingår i SambaTravels utbud i Porto de Galinhas (se längre ned på sidan).
Mer information
 

Pousada Tabapitanga - Porto de Galinhas - Brasilien
Pousada Tabapitanga - Porto de Galinhas
Hotel Village Porto de Galinhas
Klass: 3-4 stjärnor
Barnvänligt hotell med två vuxenpooler, två barnpooler och bubbelpool med solstolar både vid poolområdet och på stranden framför hotellet. Hotellet har rum med balkong och bungalows för upp till fyra personer. Här erbjuds en mängd aktiviteter som tennis, volleyboll, ridning, jetski, båtturer, buggyturer och dykning. Hotellet har även ett disco under högsäsong. Hotellet byggdes 1998, renoverades 2005 och ligger på stranden Praia do Cupe ca 5,5 km från centrum av Porto de Galinhas.
Mer information
 
Hotel Villagr Porto de Galinhas - Brasilien
Hotel Villagr Porto de Galinhas - Brasilien
Pousada Tabajuba
Klass: 3 stjärnor
 

En romantisk pousada (=litet hotell) som specialiserat sig på par. De har en åldersgräns på 12 år på sina gäster. Pousadan har 24 rum med luftkonditionering, TV, minibar, safebox och telefon. och ligger rätt på den vackra stranden Pontal do Cupe 2,5 km från byn Porto de Galinhas.

Se också deras hemsida på www.tabajuba.com.br där de har en hel del fina foton för inspiration.
Mer information
 

Hotel Solar Porto de Galinhas
Klass: 3 stjärnor

Detta fina hotell ligger på byns vackraste strand Praia do Cupe där det också bildas naturliga pooler av havsvatten där ni kan ta långa härliga bad utan vågor. Hotellet ligger 2,5 km från centrum av Porto de Galinhas. Hotellet har 82 lufkonditionerade rum varav de finaste har egen jacuzzi på verandan och ligger vända mot havet. Hotellet har ett större poolområde som ligger precis framför havet med endast den fina sandstranden emellan. För den som vill röra på sig finns fotbolls- och beachvolleyplan.
Mer information
 

Solar Porto de Galinhas
Hotel Solar Porto de Galinhas - Brasilien
Pousada Perola do Porto
Klass: 3 stjärnor

Detta lilla hotell med 24 rum ligger 50 meter från stranden och 500 meter från de berömda naturliga poolerna utanför centrala Porto de Galinhas. Alla rum har luftkonfitionering, TV, minibar, safe och telefon.
Hotellet tar en del av sin energi från solfångare.
Mer information
 

Pousada Perola do Porto - Porto de Galinhas - Brasilien
Pousada Perola do Porto - Porto de Galinhas - Brasilien
Chales Quatro Estações
Klass: 3 stjärnor

Ett mycket populärt litet hotell med centralt läge mitt i byn, som har bungalows som tar upp till fem personer.

De stora bungalowsen har 2 sovrum med luftkonditionering, vardagsrum, kök, två badrum, två verandor och är fullt möblerade. Hotellet erbjuder också bungalows med ett sovrum samt vanliga dubbelrum. Quatro Estações ligger 300 meter från centrum av Porto de Galinhas och 150 meter från stranden och de bästa platserna för snorkling.
Mer information
 

Quatro Estacoes Porto de Galinhas - Brasilien
Quatro Estacoes Porto de Galinhas - Brasilien
Pousada Arandu
Klass: 2 stjärnor

Ett billigare men charmigt alternativ i bra läge 35 meter från stranden och 450 meter från byn Porto de Galinhas centrum.

Här är det nära till de naturliga havsvattenspoolerna. Hotellet har endast 14 rum, alla med luftkonditionering, minibar och TV. Här finns också en trevlig trädgård med swimmingpool och bar.
Mer information
 

Pousada Arandu - Porto de Galinhas - Brasilien
Pousada Arandu - Porto de Galinhas - Brasilien