Startsida SambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel - Resor till BrasilienSambaTravel
Information om resmåletBoende på resmåletUtflykter
För att uppleva Pantanal så är det bästa att ta sig ut på någon av lodgerna. Se under linken utlflykter vilka paket vi kan erbjuda på de olika lodgerna.
För att komma ut till lodgerna utgår man från städerna Campo Grande (södra Panatanal) eller Cuiabá (norra Pantanal) vilka bägge nås med dagliga flyg från Sao Paulo och Brasilia.
Beroende på när ni anländer och reser vidare så kanske ni behöver ta en natt på hotell i någon av städerna. Vi kan erbjuda nedanstående.
Novotel Campo Grande
Klass: 3 stjärnor
 
Novotel Campo Grande ligger bredvid parken Nações Indígenas 10 minuter från centrum och 10 km från flygplatsen. Hotellet har 87 rum inklusive två sviter, restaurant, bar och möterum. Andra faciliteter är express check out, tennisbana, swimmingpool, tvättservice och kemtvätt.
Mer information
Paiaguas Palace Cuiabá
Klass: 3 stjärnor
 
Hotellet ligger i centrum av Cuiaba ca 13 kilometer från flygplatsen och har 121 rum inklusive 11 sviter. Rummen har luftkonditionering, minibar, kabel-TV och telefon.
Paiaguas Palace har också en inomhuspool med bastu och ett fitness center.
Restauranten serverar middagsbufféer med menyer från det lokala köket.
Mer information
Amazon Plaza Cuiabá
Klass: 4 stjärnor
 
Amazon Plaza hotell är ett av Cuabas nyaste med stora rum som har lufkonditionerin, minibar, internet, TV och telefon. Restauranten serverar buffetfrukost, lunch och middag med ett internationellt och regionalt kök. Swimmingpool, poolbar och en tropisk trädgård med hängmattor i skuggan erbjuds också hotellets gäster.
Mer information